Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'un moment de l'obra "Pascal".
Imatge d'un moment de l'obra "Pascal".

Dissabte 21 de maig de 2022

Proposta

Microteatre: "Pascal", amb Tres Homes Grossos

Amb la companyia sabadellenca Tres homes grossos iniciem els dissabtes de microteatre. Es considera microteatre les peces teatrals d’una durada no superior als 30 minuts i amb un elenc màxim de 3 persones (tot i que pot haver excepcions). En els dissabtes de microteatre es presentarà una peça teatral en aquest format i se’n faran tres representacions el mateix dia: 18.30, 19.30 i 20.30 h. Entre funció i funció hi haurà un període de 30 minuts per preparar de nou sala i escenari i fer el canvi d’espectadors.

Iniciem aquesta aventura amb una obra titulada Pascal, original de Lídia Guarch qui, a més, n’és la directora. La interpretació anirà a càrrec de l’actor Jordi Cantó i es una producció de Tres homes grossos.

Sinopsi: De vegades la nostàlgia i els records s’instal·len a la nostra vida com uns companys més. En Pascal avui s’ha llevat nostàlgic i ha anat a rescatar alguns objectes que reposaven a les golfes. Ara transita, a través d’ells, i rememora moments i amics que ja no tornaran. I ho fa tot compartint-ho amb dues presències que, amb complicitat, l’acompanyen. Els llibres, la música, els amics i els moments que ens fan gaudir de la vida són per a ell el contrapunt per a no defallir davant l’inexorable pas del temps.

Horari | Tres sessions: 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h

Preu | 8 €; socis L'Alcavot, 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | L'Alcavot Espai Cultural

Lloc | L'Alcavot Espai Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40