Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell promocional de la mostra.
Fragment del cartell promocional de la mostra.

Dimarts 4 d'abril de 2023

Inauguració

Inauguració de l’exposició “Des Petits Riens”, de Domènec Triviño

Inclou cafè d’artistes.

L'artista castellarenc Domènec Triviño Agüera, d'extensa carrera artística, neix a Cardona l'any 1954 i s'educa a Liège, Bèlgica. Va fer estudis a l'Institut des Arts Décoratifs et Industriels a Bèlgica. L'any 1973 torna a Catalunya i cap al 1989 comença a exposar i a dedicar-se a l'activitat artística de manera constant.

Les obres que presenta al Calissó es gesten cap a finals del 2019, quan trasllada el seu taller a un espai més gran que li permet retrobar material amagat en caixes. Aquestes peces donaran pas a una experimentació amb papers enganxats i altres elements. Apareix aquí el collage amb més força. Fragments, objectes i materials diversos agafen força sota l'aixopluc d'un moment convuls.

És el moment on elements figuratius s'incorporen per denunciar l'actualitat més rabiosa o per deixar surar temes que el preocupen. L'etapa més fosca de la pandèmia de la COVID-19 el tanca cada dia al seu taller i li fa adonar-se que el més necessari és pintar, treballar. No com a teràpia exclusivament sinó perquè això permet que la seva creació avanci en unes direccions que mai creia que seguiria.

L'empremta del collage esdevé, a través de les obres de reivindicació, denúncia i alhora també una construcció estètica i marca una manera de reutilització d'elements de la pràctica pictòrica.

La mostra es podrà visitar fins al 4 de maig.

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Calissó Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40