Del 16 de gener al 23 de gener de 2018
Jornada/Seminari
L'olivera és un dels cultius de secà més presents a les comarques del Vallès. Es tracta d'una espècie rústica, ben adaptada als nostres sòls i que produeix un bé molt preuat a les nostres cuines. Un dels reptes del conreu de l'olivera és el seu maneig sanitari. Per tal d'aconseguir un producte de qualitat és important tenir en compte els aspectes relacionats amb el maneig agronòmic i conèixer la sanitat vegetal de l'olivera. Les tècniques de poda han evolucionat al llarg del temps i s'han donat per bones tècniques que no respecten la morfologia i fisiologia de l'arbre. En canvi, hi ha tècniques de conservació que respecten l'arbre.
Programa:
Dimarts 16 de gener
Dimarts 23 de gener (demostració de camp)
Horari | 16 i 23 de gener, matí
Destinataris | Públic general
Organitza | Generalitat, amb el suport de l'INS Castellar i l'Ajuntament
Lloc | dia 16, Sala d'Actes d'El Mirador; dia 23, camp d'oliveres municipal (c. Farigola, Aire-Sol C)