Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Nova imatge de l'Escola Municipal de Persones Adultes Les Teixidores.
Nova imatge de l'Escola Municipal de Persones Adultes Les Teixidores.

Inscripció a l'Escola Municipal de Persones Adultes Les Teixidores curs 2022-2023

Del 13 de juny al 30 de setembre de 2022

Si estàs interessat/da a inscriure’t a alguna de les propostes de l’oferta formativa, ens trobaràs a l’Escola, on t’informarem i t’assessorarem. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 h (matí) i de 18.30 a 21.00 h (tarda-vespre). Si no et pots acostar al centre presencialment envia'ns un correu electrònic a escoladults@castellarvalles.cat i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per donar resposta a les teves inquietuds. També ens pots contactar a través del telèfon 93 714 83 55 en els horaris indicats.

Oferta formativa:

  • Cicle de Formació Instrumental, per arribar a una competència bàsica en lecto-escriptura i càlculs elementals.
  • Certificacions d'anglès, català i informàtica, per tal d’aconseguir un grau de coneixements comunicatius en la llengua corresponent i l’adquisició de competències digitals. Recordem que els nivells d’informàtica podem donar opció a les titulacions de COMPETIC que són equivalent a l’ACTIC, així com es poden obtenir les titulacions oficials en llengües.
  • Curs per a nouvinguts: castellà, per arribar a una comunicació amb fluïdesa i amb el que també es pot obtenir la corresponent titulació.
  • Literatura, per gaudir de la lectura.
  • Necessitats Educatives Especials, suport i recursos per a persones amb una visió diferent del món.
  • Graduat d’Educació Secundària per a adults, completar els estudis bàsics i obtenir el títol de graduat/da.
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Gran Mitjà i de Grau Superior, cursos de preparació per superar les proves d’accés als ensenyaments indicats.
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i 45 anys, cursos de preparació per superar les corresponents proves d’accés a la universitat.

Tenim noves propostes:

  • Ciutadania i societat, us volem engrescar a gaudir del plaer d’aprendre, mitjançant converses, socialitzant amb altres persones amb els mateixos interessos... Sessions d’una hora setmanal que es poden combinar, intercanviar, assistir-hi a totes o a una, vaja una mica a la carta!: Calaix de sastre, on parlarem de temes que ens preocupen i ens ocupen, per sentir les ganes de viure; Viure l’actualitat, per no perdre ni una coma del què està passant; Calidoscopi per gaudir de les arts, els seus artistes i les seves creadores; Com som, com érem! on a través de les fotografies farem un lectura dels nostre passat i del nostre present.
  • Orientació. L’Escola dona un suport a totes aquelles persones que encara no han trobat el seu camí formatiu. Estem aquí per ajudar-vos, informar-vos, assessorar-vos sobre les sortides educatives.
  • Acredita't, ja estem dins la xarxa de centres, entitats i organismes d'arreu de Catalunya queu poden informar i donar suport a totes aquelles persones que han d'acreditar les seves competències professionals. Estem a disposició d'obrirles nostres portes per acompanyar en el procés i per ajudar en la recerca de la informació.

L’EMPA Les Teixidores és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) per al graduat en educació secundària (GES) a distància.

"L'Escola és la clau del teu futur!". Per això, fes-nos propostes i et donarem respostes.

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40