Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Directori

Funcionament del servei

1. La Biblioteca Antoni Tort disposa d'ordinadors connectats a Internet, per tal que pugueu accedir a totes les possibilitats d'informació.

2. L'accés a Internet es destina a la recerca d'informació, a la investigació i a l'aprenentatge.

3. També podeu trobar ordinadors amb programes d'Ofimàtica (Word, Excel, lector de CD-Rom i accés restringit a Internet).

4.  Són serveis gratuïts.

5. La Biblioteca disposa de:

  • 6 ordinadors per a sessions d'Internet de 30 minuts o d'una hora, per persona i dia (1 d'ells a la Secció Infantil).
  • 2 ordinadors per a sessions Ofimàtica de 30 minuts o d'una hora, per persona i dia.
  • 1 ordinador per a consultes ràpides de fins a 15 minuts per persona i dia.

6. Per poder utilitzar els serveis, cal presentar el carnet de la Biblioteca, abans d'iniciar la sessió. Podeu reservar sessions amb antelació, venint a la Biblioteca, o bé per telèfon (us demanarem el vostre número de carnet de Biblioteca).

7. La consulta és individual (excepte els infants acompanyats d'un adult).

8. Els usuaris menors de 14 anys han d'entregar l'autorització paterna (la butlleta  la facilita la Biblioteca).

9. L'horari d'ús dels ordinadors variarà en funció de l'horari de porta oberta de la Biblioteca.

10. El temps màxim de consulta diària és d'una hora.

11. Limitacions del servei:

  • És prohibit laccés a tota la informació que pugui ser considerada de contingut pornogràfic o nociu per als ordinadors.
  • Per assegurar-vos la disponibilitat dels PC destinats a laccés a Internet, podeu fer la reserva amb antelació, venint a la Biblioteca, o bé per telèfon (us demanarem el vostre número de carnet de Biblioteca).
  • Passats 10 minuts de la reserva, si la persona interessada no sha presentat, sanul·la i es cedeix a l'usuari que ho sol·liciti.
  • Cal finalitzar les sessions amb puntualitat, ja que els usuaris següents han de començar a l'hora que tenen reservada.
  • Respecteu el dret a la intimitat dels altres usuaris.

12. Teniu l'opció de baixar fitxers o d'imprimir informació:

  • Podeu gravar el resultat de les consultes en disquet. Teniu l'opció d'adquirir el disquet a la Biblioteca quan vulgueu gravar. El preu de cada disquet és d'1,50€. S'ha de donar l'ordre de gravació i recollir el disquet al taulell principal de la Sala dels Finestrals. Podeu portar aquest disquet cada cop que vulgueu gravar. No es cobra per gravar.Podeu gravar el resultat de les consultes en cd.
  • Teniu l'opció d'adquirir el cd a la Biblioteca quan vulgueu gravar. El preu de cada cd és de 2€. S'ha de donar l'ordre de gravació i recollir el cd al taulell principal de la Sala dels Finestrals. Podeu portar aquest cd cada cop que vulgueu gravar. No es cobra per gravar.
  • Podeu imprimir els resultats de les consultes en la impressora en color que la Biblioteca Antoni Tort té dedicada a aquesta finalitat. Heu de donar l'ordre d'impressió i recollir els fulls al taulell principal de la Sala dels Finestrals. El preu de cada full DIN A4 imprès en blanc i negre, és de 0,10 €. El preu de cada full DIN A4 imprès amb algun color, és de 0,30 €.

13. L'usuari té l'obligació de llegir qualsevol notícia relacionada amb temes de copyright que aparegui en la informació consultada i respectar-la.

14. El personal de la Biblioteca es reserva el dret de finalitzar les sessions en qualsevol moment.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40