Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Pla d'actuació municipal

Mesures d'estalvi energètic

Amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica dels edificis municipals, l'Ajuntament concorre a diferents convocatòries de subvencions per tal de disposar de plans d'estalvi i eficiència energètica d'alguns equipaments; l'aplicació de les mesures recomanades s'han implantat en la mesura de les possibilitats.

A més, en els projectes de construcció dels nous edificis amb consums d'aigua calenta sanitària, s'hi incorpora sistemàticament la instal·lació d'energia solar tèrmica.

Els següents edificis incorporen algun tipus o altre d'instal·lació encaminada a aconseguir un estalvi o millor funcionament energètic: els vestidors de les pistes d'atletisme, els vestidors de via pública, el parc de bombers, el Palau Tolrà, l'Obra Social Benèfica, el pavelló Dani Pedrosa, el Casal Catalunya, el tanatori municipal, l' ampliació parvulari i el menjador del CEIP St. Esteve, i l'edifici de la plaça Major (que incorpora instal·lacions comunitàries per al mercat, l'aparcament, l'auditori i el centre cultural).

Finalment, les actuacions d'estalvi energètic realitzades en l'enllumenat públic, han aconseguit reduir la despesa municipals destinada a aquests consums així com reduir la contaminació lumínica.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40