Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

El Mirador Centre de Coneixement

Opensurf

Horaris:

De dilluns a divendres de 10 a 13.30 h, a l'Espai Sales de l'antic mercat municipal. Horari d'estiu 2016: tancat de l'1 al 26 d'agost.

De dilluns a dijous de 16.30 a 20.00 h, al nivell F d'El Mirador. Horari d'estiu 2016: tancat del 22 de juny a principis d'octubre.

L'Opensurf (espai d’accés lliure a Internet), permet la connexió d’ordinadors portàtils a la xarxa wi-fi de l’equipament. Els usuaris podran connectar-hi els seus propis aparells o si no en tenen, demanar-ne al centre, que en disposa d’una vintena per deixar en préstec.

L’Opensurf s’ha plantejat com un espai intergeneracional pensat per a múltiples usos. Entre d’altres exemples, els usuaris hi podran estudiar, treballar en grup, compartir coneixements o, senzillament, buscar feina o llegir els diaris digitals.

El servei és gratuït. Per poder fer ús del préstec d'ordinadors, els usuaris han de presentar el DNI. Així mateix, els infants de menys de 10 anys han d'anar acompanyats obligatòriament per una persona adulta, mentre que els nens i nenes d'entre 10 i 14 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta o bé portar una autorització signada pels pares.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40