Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joguines
Joguines

La Ludoteca engega divendres el servei d’intercanvi de joguines

Dimecres 2 de desembre de 2009

El proper divendres, 4 de desembre, engegarà una nova edició del servei d’intercanvi de joguines que cada any impulsa durant aquesta època la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres. El servei, que estarà vigent fins al 16 de gener, consisteix a intercanviar joguines que els nens i nenes ja no utilitzen per altres que trobaran exposades a Ludoteca (c. Sala Boadella, s/n).

Per participar en aquesta campanya, només cal portar a la Ludoteca entre una i tres joguines que els infants ja no utilitzin habitualment per tal de canviar-les per unes altres, amb l’objectiu d’afavorir que estiguin en contínua circulació. L’únic requisit demanat és que les joguines es trobin en bon estat, i que reuneixin les condicions adequades de seguretat i d’higiene.

La campanya d’intercanvi de joguines, que és oberta a tota la població, té lloc dues vegades l’any, una durant l’hivern i l’altra a la primavera, i es porta a terme dins l’activitat d’Espai Familiar, tots els divendres de 17 a 19.30 h i els dissabtes d’11 a 13 hores.

Entre els objectius del servei d’intercanvi de joguines destaca el la pretensió que els infants gaudeixin d’un ventall més ampli de jocs i joguines a casa seva sense que això comporti una despesa per la família. A més, es busca que els nens i nenes valorin la joguina perquè estimula el joc i la diversió, i no pel fet de tenir-la en propietat. Així, es pretén que els i nenes s’adonin que l’important és que les joguines facin contentes al major número de persones possibles, a més de potenciar entre les famílies la reutilització com a element d’estalvi per al medi ambient.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40