Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joan Ramon Sagalés, Pere J. Brachfield i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus
Joan Ramon Sagalés, Pere J. Brachfield i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus

El Centre de Serveis organitza una xerrada sobre la gestió del crèdit i cobraments en l’actual crisi

Dimecres 14 d'abril de 2010

El professor de Crèdit Management de l’EAE School i morosòleg, Pere J. Brachfield ha ofert avui al Centre de Serveis una conferència sobre la gestió del crèdit i cobrament davant la situació actual de crisi econòmica. L’acte, organitzat amb la col•laboració de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Creus, i de Joan Ramon Sagalés, membre de la Junta Directiva de l’ACCID.

Pere J. Brachfield és expert internacional en consultoria de crèdit i collection management i en la impartiació de cursos de gestió de crèdit i en el cobrament d’impagats. En l’actualitat, Brachfield col·labora activament amb la petita i mitjana empresa de Catalunya en la lluita contra la morositat. El ponent és coautor del llibre La gestió del circulant, que dóna les claus per millorar l’eficiència i generar valor en qualsevol empresa, a partir de la correcta gestió de les existències, els comptes a cobrar, la tresoreria i els passius a curt termini.

Dins la seva programació formativa adreçada a les empreses, el Centre de Serveis oferirà el proper dijous 29 d’abril, de 10 a 14 h, un seminari tècnic sobre “La formació bonificada per empreses”. Els objectius de la sessió seran, en aquest cas, donar a conèixer el sistema de bonificacions per la formació a les empreses i capacitar a l’empresa per utilitzar l’aplicació telemàtica de la Fundación Tripartita para la formación y el empleo. Les inscripcions seran obertes fins dilluns, 26 d’abril de 2010.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40