Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una vintena de persones van començar el 30 d'octubre un curs d’introducció a la llengua oral per començar a aprendre la llengua
Una vintena de persones van començar el 30 d'octubre un curs d’introducció a la llengua oral per començar a aprendre la llengua

Una vintena de persones realitzaran un curs d’introducció a la llengua oral per començar a aprendre la llengua

Dimecres 31 d'octubre de 2012

La Sala Lluís Valls Areny d’El Mirador va acollir ahir la primera de les sessions d‘un curs intensiu d’introducció a la llengua oral, que organitzen el Servei Local de Català i les regidories de Nova Ciutadania i Educació amb la col·laboració de l’Associació de Cooperació Castellar per Colòmbia.

En total, realitzaran el curs una vintena de persones nouvingudes a Castellar del Vallès de procedències tan diverses com el País Basc i Andalusia, Eslovàquia, Paraguai, Uruguai, Bolívia, Equador, Marroc o Rússia, que no entenen ni parlen el català i que volen començar a aprendre la llengua. En total es faran deu sessions de dues hores de durada, que tindran lloc tots els dimarts i dijous, de 17 a 19 hores, fins al 4 de desembre.

Al final del curs, els alumnes rebran un certificat d’assistència i tindran la possibilitat de continuar aprenent català amb el curs de Bàsic 1, que també és gratuït.

La primera sessió celebrada ahir va comptar amb la presència de la tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Glòria Massagué, de la directora del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, Elisabet Palomés, a més de la professora del curs, i de Joan Martín Segalà en representació de l’entitat Castellar per Colòmbia.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40