Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els experiments químics seran els protagonistes de l'espectacle.
Els experiments químics seran els protagonistes de l'espectacle.

Els centres de secundària de Castellar proposen l’espectacle “Química a dojo” dijous 6 de novembre

Dimecres 29 d'octubre de 2014

L’espectacle, en el marc de la Setmana de la Ciència, s’oferirà per a tota la població a les 19 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador

Els centres educatius de secundària de Castellar del Vallès organitzen un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament, un espectacle divulgatiu relacionat amb la física o la química amb motiu de la Setmana de la Ciència, que se celebra del 14 al 23 de novembre.

Enguany, la proposta triada és “Química a dojo”, un espectacle que pretén oferir experiments senzills que es poden reproduir fàcilment en altres àmbits i que expliquen diversos conceptes d’una manera entretinguda i divertida.

La majoria dels experiments que es mostraran es poden veure al Museu Centro de Ciencia Principia de Málaga, un centre de referència important per a la divulgació científica a Andalusia. Aquests experiments també es van presentar dins de les 4es Jornades sobre l'Ensenyament de la Física i la Química - 1a Trobada d'Educació Química, que va tenir lloc el dia 26 de març de 2011 a Cosmocaixa (Barcelona).

La cita serà dijous 6 de novembre a la Sala d’Actes d’El Mirador, a les 19 hores. Els encarregats de dur a terme els diferents experiments seran els divulgadors científics Manuel Fernández Tapia, llicenciat en Física per la Universitat Complutense de Madrid, i Carlos Durán Torres, llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Màlaga.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40