Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'exposició es podrà visitar del 15 al 30 de gener a la Sala Polivalent d'El Mirador.
L'exposició es podrà visitar del 15 al 30 de gener a la Sala Polivalent d'El Mirador.

L’exposició “Identitat esculpida” s’inaugura dijous amb una xerrada de l’autora, l’artista castellarenca Mar Hdez Plana

Dimarts 13 de gener de 2015

L’acte comptarà amb l’assistència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell

Una xerrada a càrrec de l’artista castellarenca Mar Hdez Plana, autora de l’exposició “Identitat esculpida”, serà dijous vinent, 15 de gener, el tret de sortida d’aquesta mostra que es podrà visitar a la Sala Polivalent d’El Mirador fins al dia 30 del mateix mes.

L’acte inaugural d’aquesta mostra tindrà lloc a les 19 hores a la Sala d’Actes d’El Mirador, i comptarà amb l’assistència, entre d’altres personalitats, de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell. També hi seran presents el Sr. Ramon Florensa, ginecòleg i cirurgià especialista en patologia de mama de la Corporació Sanitària Parc Taulí i diferents regidors del consistori.

“Identitat esculpida”, un projecte conjunt amb el fotògraf Jordi Serra i sota la direcció artística l’artista multidisciplinar Helena Pielias, va néixer fa més d’un any, en un moment en què l’escultora castellarenca es trobava en ple procés de reconstrucció plàstica després d’haver afrontat un càncer de mama. La mostra inclou una quinzena de fotografies estructurades en tres blocs: un dedicat a la malaltia, on es mostren imatges del seu cos pintat amb pintura acrílica, un altre dedicat a la bicicleta, com un recurs que l’ha ajudat a canviar i millorar, i un tercer dedicat a la feminitat, l’erotisme i la sexualitat, que fa referència a la recuperació com a dona. Per tant, l’exposició es divideix en tres eixos bàsics: salut, esport i dona.

Les imatges de l’exposició aniran acompanyades de textos escrits per la mateixa Mar Hernández (amb l’excepció d’un elaborat per la Dra. Mati Segura, psicòloga i sexòloga) i d’un catàleg on també apareixeran altres fotografies que han quedat fora de la mostra. 

Un cop finalitzada la xerrada de Mar Hdez, els assistents a l’acte es traslladaran a la Sala Polivalent d’El Mirador per visitar l’exposició.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40