Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

D'esquerra a dreta, l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, i el conseller delegat de Moventis, Josep Maria Martí.
D'esquerra a dreta, l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, i el conseller delegat de Moventis, Josep Maria Martí.

Un nou servei exprés.cat connecta amb autobús Castellar i Barcelona des d’avui dimecres, 2 de novembre

Dimecres 2 de novembre de 2016

La plaça d’El Mirador ha acollit aquest migdia la presentació de la línia d’autobús de la xarxa exprés.cat que, des d’avui dimecres, 2 de novembre, comunica Castellar del Vallès amb Barcelona. L’acte ha comptat, entre d’altres, amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez, del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa, i del conseller delegat de Moventis, Josep Maria Martí.

El servei és una prolongació de la línia e1 existent entre Sabadell i Barcelona, que s’estendrà a Castellar del Vallès amb un total de 8 expedicions d’anada a Barcelona (4 entre les 5.45 i les 7 h i 4 més entre les 16.50 i les 17.35 h) i 9 de tornada (1 a les 6.15 h, 4 entre les 16 i les 16.45 h i 4 més entre les 20.25  i les 21.20 h), totes elles de dilluns a divendres (excepte el mes d’agost).

A Castellar, les expedicions d’anada tindran parada a la carretera de Sabadell (Pedrissos) i a Can Bages, mentre que al seu pas per Sabadell s’aturarà a la plaça de la Concòrdia, a l’Eix Macià (Paraires i Embarcador) i a la ronda de Ponent (plaça de Catalunya i Margenat), per arribar a les parades de Barcelona situades a l’avinguda Meridiana (Escòcia i La Sagrera).

Pel que fa a la tornada, la línia sortirà de Barcelona (La Sagrera i estació d’autobusos Fabra i Puig), passarà per les parades de Sabadell Ronda de Ponent/Joan Plans, pl. de Catalunya i Eix Macià/Pi i Margall i finalitzarà a les parades de Castellar Can Bages i carretera de Sabadell (Pedrissos).

La durada estimada dels trajectes entre Castellar i Barcelona és de 40 i 55 minuts, en funció del trànsit.

Els horaris complets d’aquesta nova línia d’autobús es poden consultar clicant aquí: http://www.castellarvalles.cat/10990/descriptiu/-2215/. El preu del bitllet senzill per utilitzar el servei entre Castellar del Vallès i Barcelona és de 4 euros. També es podrà adquirir un títol propi de Sarbus, la targeta S3, que té un cost de 22,15 euros per a 10 viatges sense transbordament. A més, són vàlids els títols de transport integrat de 3 zones (per exemple, la T10, que té un cost 26,75 euros), que permeten fer transbordaments amb altres serveis de transport públic. Cal tenir en compte, però, que no es poden utilitzar els títols propis de la Vallesana, V1, V2 i V3.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40