Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

S’obre la convocatòria per a la contractació d’un/a tècnic/a auxiliar d’informàtica dins el Programa de Garantia Juvenil

Dimecres 15 de novembre de 2017

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert la convocatòria per a la contractació laboral i temporal en règim de pràctiques d’un/a jove beneficiari/ària del Programa de Garantia Juvenil, impulsat per la Generalitat. El lloc de treball a proveir és el d’un/a tècnic/a auxiliar d’informàtica per a un període total de sis mesos.

Com a requisits, els aspirants hauran de tenir entre 16 i 29 anys, ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. A més, caldrà que estiguin en possessió d’un cicle formatiu de grau mitjà o superior de tècnic/a d’informàtica o títols reconeguts com a equivalents.

La presentació de sol·licituds es podrà fer al Registre General del Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador) en horari d’obertura entre el divendres 17 i el dimecres 22 de novembre, ambdós inclosos. La previsió d’incorporació al lloc de treball està prevista per al 30 de novembre.

Podeu consultar les bases del procés clicant aquí

Val a dir que l’Ajuntament havia sol·licitat inicialment el finançament de fins a quatre contractacions en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Tanmateix, la Generalitat ha resolt finalment la subvenció d’una sola contractació, per a la qual s’ha obert ara la convocatòria.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40