Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'una edició anterior de la Fira de Sant Josep.
Imatge d'una edició anterior de la Fira de Sant Josep.

Més de seixanta parades seran dimarts a la Fira de Sant Josep de Castellar del Vallès

Dimarts 12 de març de 2019

La Fira s’instal·larà a la plaça d’El Mirador de 10 a 20 hores, i inclourà diverses activitats a més del mercat de productes artesanals

Més de seixanta parades vingudes d’arreu de Catalunya oferiran els seus productes el proper dimarts en el marc de la fira d’aliments artesanals que es porta a terme cada any a la vila amb motiu de la festivitat local de Sant Josep i que enguany estarà oberta de 10 a 20 hores a la plaça d’El Mirador.

Com és habitual, entre els productes que s’hi podran trobar hi ha embotits, formatges, vins i caves, dolços, llegums, pa, llaminadures, herbes, productes naturals, xurros, bacallà o mel, una oferta alimentària a la qual s’han de sumar les parades que instal·laran diverses entitats per donar a conèixer les seves tasques respectives.

Les activitats de la Fira de Sant Josep inclouran el tradicional repartiment de coca a les 10.30 hores i el repartiment de crema catalana a les 17.30 hores. A la mateixa hora començarà també, a la plaça del Mercat, una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell. Val a dir que a més, com a novetat, enguany s’ha programat l’espectacle El país del silenci, de la Cia. Bufanúvols, a les 12 del migdia a la plaça d’El Mirador.

A més, d’11.30 a 12 hores hi tindrà lloc la 3a edició del concurs de cuina del ganxet proposat per ERC. El lliurament de premis (100 euros al guanyador de la categoria del plat més saborós i un sopar degustació per a dues persones al restaurant Garbí per al plat més innovador) es farà a les 13 hores.

“Petits Concerts de Sant Josep” i Roda de Ball de Gitanes

Tot i que les activitats tradicionals es concentraran el dimarts, el cap de setmana tindran lloc dues propostes culturals i lúdiques que s’emmarquen també en la programació de Sant Josep.

Així, la plaça Major acollirà dissabte, 16 de març, la quarta edició dels “Petits Concerts de Sant Josep”, una proposta musical organitzada per Acció Musical Castellar, amb la col·laboració d’Artcàdia i l’Ajuntament de la vila, que es durà a terme d’11 a 13 hores. Hi actuaran grups musicals de violoncels, pianos, guitarres i violins a les 11 hores, hi haurà danses amb el Cor Petits Músics i TradiArtcàdia, amb xocolatada infantil inclosa, a les 11.45 hores, i es podrà gaudir de la música que oferiran els Combos moderns a les 12.30 hores.

L’endemà, diumenge 17 de març, s’ha programat la Gran Ballada de la Roda del Vallès, que organitza l’entitat Ball de Gitanes de Castellar i que comptarà amb les colles convidades de Parets del Vallès, Martorelles, Santa Eulàlia de Ronçana i Montmeló. Aquesta proposta tindrà lloc d’11 a 13.30 hores a la plaça d’El Mirador.

Podeu consultar tota la informació sobre les activitats de Sant Josep al web www.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40