Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'aparador de Brodats Mariona que ha guanyat el premi absolut del concurs d'aparadors de la Cambra de Sabadell
L'aparador de Brodats Mariona que ha guanyat el premi absolut del concurs d'aparadors de la Cambra de Sabadell

Brodats Mariona guanya el primer premi del 50è concurs d’aparadors de la Cambra de Sabadell

Divendres 27 de desembre de 2019

A banda del premi absolut de la demarcació, l’establiment del carrer de Catalunya també ha obtingut el primer premi local

El comerç castellarenc Brodats Mariona, situat al número 7 del carrer Catalunya, ha guanyat el primer premi de la 50a edició del Concurs L’Aparador que cada any organitza la Cambra de Comerç de Sabadell coincidint amb la campanya nadalenca.

La Cambra concedeix tres guardons als millors aparadors de les poblacions de la seva demarcació. Enguany han participat en el concurs prop de 200 establiments comercials. Així doncs, a banda del primer premi de Brodats Mariona, dotat amb 500 euros, s’ha lliurat un segon guardó a la Ferreteria Estrada de Palau-Solità i Plegamans i un tercer premi ha anat a mans de l’establiment Reyes de Palacio de Montcada i Reixac.

El concurs compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila des de fa 15 anys, que atorga tres reconeixements als millors aparadors castellarencs (dotats amb 500, 300 i 100 euros, respectivament). Així, Brodats Mariona ha assolit també el primer premi en la secció local, en què La botiga de les llanes (avinguda de Sant Esteve, 21, baixos) i Cínica Veterinària Novavet SL (c. Barcelona, 26-28), han quedat, respectivament, en segona i tercera posició.

Val a dir que Brodats Mariona ha resultat premiat enguany per vuitè any consecutiu; l’any passat va assolir el segon premi local; el 2017, el primer premi local i el segon de la demarcació; el 2016, els primers premis de la demarcació i de Castellar, el 2015 va guanyar el tercer premi local; el 2014 va assolir la primera posició local i la segona de la demarcació, i els anys 2013 i 2012 va quedar, respectivament, en la tercera i segona posició de la categoria local.

El certamen compta des de fa 50 anys amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals de la demarcació. A l’hora de concedir els premis, el jurat ha tingut en compte diversos criteris, com l’originalitat, la qualitat, l’impacte comercial o l’elegància, entre d’altres.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40