Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del riu Ripoll, a la zona de Turell.
Imatge del riu Ripoll, a la zona de Turell.

Policia Local, Mossos d’Esquadra, SEPRONA i Agents Rurals vetllen per evitar infraccions als entorns del riu Ripoll

Dimecres 8 de juliol de 2020

La Policia Local, les unitats de trànsit i de medi ambient (URMA) de Mossos d’Esquadra, SEPRONA i Agents Rurals estan duent a terme des d’aquest mes de juliol controls aleatoris als entorns del riu Ripoll per vetllar perquè la ciutadania respecti els espais fluvials del municipi.

Els controls tenen per objectiu que es compleixi la normativa vigent a l’hora d’utilitzar aquests espais, considerats entorns d’especial protecció, com ara la prohibició d’estacionar als vorals de la carretera envaint la calçada i la prohibició de la circulació de vehicles motoritzats pel llit sec i per la làmina d’aigua dels rius, dels torrents i tota mena de corrents d’aigua.

Precisament, aquestes normes s’expliciten al ban municipal que l’Ajuntament va emetre el mes passat i on també es recull que no està permès dur a terme activitats que puguin provocar contaminació o degradació de l’entorn del riu, com ara utilitzar sabons i detergents o abandonar-hi residus, així com la prohibició d’encendre foc i de pescar sense llicència.

El ban es troba penjat a 14 espais al llarg del riu, en diferents punts de la zona compresa entre l’Àrea d’Esplai de les Arenes i Can Barba.

Els controls es porten a terme qualsevol dia de la setmana, però especialment els dissabtes i diumenges, que és quan es concentren més persones als entorns del riu i quan més males pràctiques s’hi produeixen.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40