Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell de la xerrada "Rehabilitar és estalviar"
Cartell de la xerrada "Rehabilitar és estalviar"

Castellar acollirà dilluns una xerrada sobre diferents ajuts de rehabilitació per millorar l’eficiència energètica dels habitatges

Dimecres 28 de setembre de 2022

La sessió és d’accés gratuït, no cal inscripció prèvia i és organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i les Oficines tècniques de rehabilitació

La Sala d’Actes d’El Mirador acollirà el proper dilluns, 3 d'octubre, a les 18 h, la xerrada "Rehabilitar és estalviar" sobre diferents ajuts de rehabilitació d'habitatges. Es tracta d’una jornada divulgativa organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental junt amb les Oficines tècniques de rehabilitació que té per objectiu donar a conèixer diverses convocatòries que pretenen millorar l'eficiència energètica en diferents tipus d’edificis.

Els ajuts, que es financen amb fons Next Generation EU i que es poden sol·licitar en l’àmbit particular, inclouen entre d’altres actuacions l’aïllament de finestres, sostres i façanes, o canvi d’aparells de climatització d’energies fòssils a renovables. A més poden ser complementats amb intervencions de millora de l’accessibilitat.

Durant la xerrada, que es gratuïta, s’informarà sobre les subvencions existents, els requisits bàsics per accedir-hi i els avantatges que suposen. Es comptarà amb una presentació per part de les Oficines tècniques de rehabilitació amb el títol "Informació sobre els requisits bàsics, els avantatges i el procediment de sol·licitud i tramitació dels fons de rehabilitació Next Generation. Casos pràctics". També des del Consell Comarcal s’explicarà el suport que es dona des dels ajuntaments i des del mateix Consell, a través de l’Oficina comarcal de Rehabilitació.

L’Oficina Comarcal de Rehabilitació del Consell Comarcal del Vallès Occidental és un instrument al servei del conjunt de la ciutadania que ofereix informació i assessorament sobre els ajuts convocats, i revisa la documentació tècnica per a la tramitació de les sol·licituds de subvenció. Aquest servei s’ha implementat gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

La sessió de dilluns no serà l’única d’aquest tipus que el Consell Comarcal  organitzarà a la comarca en les properes setmanes. També se’n faran a Palau-solità i Plegamans i Viladecavalls.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40