Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge Melcior, Gaspar i Baltasar al Palau Reial el gener de 2022.
Imatge Melcior, Gaspar i Baltasar al Palau Reial el gener de 2022.

El Palau Reial de Castellar del Vallès tornarà a acollir els Reis Mags d’Orient els dies 3 i 4 de gener

Dimecres 21 de desembre de 2022

El Palau Reial, que estarà situat als jardins del Palau Tolrà, serà també l’escenari del lliurament de cartes a les Ambaixadores els dies 1 i 2 de gener

El Palau Tolrà es convertirà de nou, per tercer any consecutiu, en el Palau Reial que acollirà Melcior, Gaspar i Baltasar, així com les seves Ambaixadores, els primers dies de gener per veure els nens i nenes poc abans de passar per totes les llars de Castellar del Vallès a deixar-hi els regals sol·licitats.

Així, d’una banda, tothom qui ho vulgui podrà apropar-se al Palau Reial a visitar les Ambaixadores, que recolliran les cartes dels infants, diumenge 1 de gener de 16.30 a 20 hores i dilluns 2 de gener d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores.

Els Reis Mags i els seus ajudants prendran el relleu de les Ambaixadores el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener, de 17 a 21.30 hores. Els infants i les seves famílies podran gaudir d’una representació teatral que permetrà conèixer la història dels Tres Reis, des que eren astròlegs i fins a convertir-se en mags.

Per veure els Reis, caldrà reservar hora a www.castellarvalles.cat/palaureial a partir de les 10 del matí del 27 de desembre

Val a dir que enguany les visites a les Ambaixadores seran d’entrada lliure, però sí que caldrà reservar dia i hora amb antelació per veure els Reis Mags els dies 3 i 4 de gener. Les reserves s’obriran dimarts que ve, 27 de desembre, a les 10 hores, al web www.castellarvalles.cat/palaureial.

L’organització del Palau Reial va a càrrec del Grup Il·lusió i de l’Ajuntament, i compta amb la col·laboració de Can Juliana.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40