Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Avisos

Comerç Castellar obre fins al 5 de desembre la inscripció per a expositors a la Fira de Nadal

Divendres 1 de novembre

Comerç Castellar ja ha obert el període d'inscripció perquè els comerciants i/o artesans de Castellar del Vallès o d'altres municipis que vulguin participar com a expositors a la Fira de Nadal puguin formalitzar la seva inscripció.

Aquesta proposta nadalenca tindrà lloc enguany diumenge 15 de desembre, de 10 a 19 hores, als carrers de Sala Boadella, de Montcada i de l'Hospital.

El termini d'inscripció a l'activitat, organitzada per Comerç Castellar amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, és obert de l'1 de novembre al 5 de desembre de 2019.

Per formalitzar les inscripcions caldrà omplir amb les dades del participant el formulari d’inscripció que trobareu a la dreta d'aquesta mateixa pàgina o al web de Comerç Castellar. Si voleu rebre més informació us podeu posar en contacte amb Comerç Castellar a través del correu electrònic comercastellar@comercastellar.cat o bé al telèfon 93 714 67 39 (matins).

Podeu descarregar-vos el formulari d'inscripció i la normativa de la Fira de Nadal als documents que trobareu a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40