Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

10. Adequació d'espai expositiu a l'Espai Tolrà

Títol de la proposta:

Adequació d’espai expositiu a l’Espai Tolrà

Proposant:

Viatges i Més

Descripció de la proposta:

La proposta consisteix en la col·locació d’uns estands a la zona central de l’Espai Tolrà (on hi ha l’olivera), entre l’Espai Firal i la Sala Blava. Els estands estarien destinats especialment a les entitats, però també a comerços o empreses i a la realització de fires, exposicions,... Aquests estands tindrien connexió elèctrica i també connexió Wi-Fi, que permetrien la realització d’aquestes activitats i una programació d’actes més assídua i fàcil.

Justificació:

L’adequació d’aquests espais expositius de l’Espai Tolrà permetrien certs esdeveniments de caire col·lectiu i més multitudinari en un espai preparat per a actes d’aquest tipus. Viatges i Més és una entitat que aposta per la dinamització d’activitats de tipus col·lectiu, que podrien posar en contacte diversos sectors del municipi.

Destinataris:

Els destinataris de la proposta són tots els ciutadans i ciutadanes, tant aquells que puguin utilitzar les instal·lacions pel fet de formar part de col·lectius, empreses o entitats, com aquells que, com a ciutadans, hi podrien assistir.

Pressupost:

40.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40