Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Guia didàctica en temps de confinament

Llegir llibres a través del catàleg eBiblio és una de les propostes de la Biblioteca Municipal Antoni Tort.
Llegir llibres a través del catàleg eBiblio és una de les propostes de la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

La Biblioteca Antoni Tort us recomana...

Sant Jordi 2.0. Si tens entre 6 i 14 anys i t’agrada escriure contes i poemes, grava’t i envia el teu vídeo per WhatsApp al 639 68 43 72 entre el 23 i el 30 d’abril. L’has de gravar en horitzontal i ha de durar com a màxim 1 minut. Serà la nostra manera de celebrar el Sant Jordi!

eBiblio Catalunya. Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a eBiblio Catalunya, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques. Tenim una sèrie de contes i llibres de coneixement adreçats als més petits. També tenim disponibles còmics i pel·lícules dirigits al públic familiar. Tot plegat, més de 1.000 documents que posem al teu abast sense haver de moure't de casa.

Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. 

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

Gènius. A la web https://genius.diba.cat/ hi trobareu recomanacions de llibres, còmics, música i cinema i també moltes propostes de manualitats, jocs, enllaços a activitats per entretenir-se a casa, concursos...

La Mònica, la Teia, la Carme i el David us recomanen.... Llibres, revistes, pel·lícules que segur que us agradaran! Mireu l'Instagram de la Biblioteca!

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40