Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 15 de març

Cinema

"La innocència". ACTE ANUL·LAT

Cicle Gaudí. Drama

Versió original (castellà i català)

Any: 2019

Durada: 92 min

País: Catalunya - Espanya

Gènere: Drama. Adolescència

Direcció: Lucía Alemany

Repartiment: Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued, Sonia Almarcha, Josh Climent, Bogdan Florin Guilescu, Lidia Moreno

Premis: Premi Gaudí a millor actriu secundària (Laia Marull) i 2 nominacions als premis Goya (actriu revelació -Carmen Arrufat- i cançó)

Sinopsi: La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho s'haurà d'enfrontar als seus pares. És estiu i la Lis es passa el dia jugant pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot uns anys més gran que ella. La manca d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret. No vol que els seus pares se n'assabentin. Una relació que canviarà la seva vida per sempre.

La innocència és una pel·lícula liderada por dones, des de la direcció, el guió, la producció, la interpretació, el muntatge i fins al vestuari, el maquillatge i la perruqueria.

L’escenari rural, els habitants del poble i el costumisme mediterrani són el teló de fons d’aquesta història real, potent i captivadora. La improvisació d’actors naturals como la protagonista, Carmen Arrufat, i els ja experimentats como Sergi López i Laia Marull brilla por l’espontaneïtat de les seves interpretacions.

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40