Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 5 d'abril

Cinema

"Adú". ACTE ANUL·LAT

Versió original (castellà)

Any: 2020

Durada: 119 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Salvador Calvo

Repartiment: Luis Tosar, Anna Castillo, Moustapha Oumarou, Álvaro Cervantes, Miquel Fernández, Zayiddiya Dissou, Jesús Carroza, Ana Wagener, Nora Navas, Marta Calvó, Josean Bengoetxea, Jose María Chumo, Candela Cruz, Rubén Miralles, Emilio Buale

Sinopsi: En un intent desesperat d’arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se a les bodegues d’un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la imatge terrible d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan destinats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

“Tan èpica com urgent. Salvador Cano ens convida a un viatge tan bell com dolorós”.

Sergio F. Pinilla: Cinemanía

“Una aventura de supervivència plena d’intriga, emoció i veritat, amb moments esglaiadors (...) Un periple pel pitjor i el millor de l’ànima humana (...) Pur cinema (...)”.

Juan Pando: Fotogramas

Horari | dues sessions: 17 h i 19.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40