Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

La temporada d’espectacles familiars de setembre a desembre s’obre diumenge a l’Auditori amb "Mare Terra"

Dimarts 1 d'octubre de 2019

L’espectacle, de la companyia del príncep Totilau, començarà a les 12 hores

L’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà el proper diumenge, 6 d’octubre, el primer espectacle del cicle de teatre familiar de la temporada de tardor 2019. Es tracta de Mare Terra, una producció de la companyia del príncep Totilau que es representarà, com és habitual, a les 12 hores.

L’obra és un espectacle d’actors i titelles sobre l’aparició de la vida a la Terra i s’inspira en les preguntes dels nens i nenes sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman. En Bernat té cinc anys i moltes preguntes sense resposta, com ara “d’on va sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”. Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li l’origen de la vida al planeta Terra.

Mare Terra és un espectacle de 50 minuts de durada, dirigit per Marc Hervàs i recomanat a espectadors a partir dels 3 anys. El preu de l’entrada a taquilla és de 6 euros, tot i que el cost és de 5 euros si es fa compra anticipada d’entrades al web www.auditoricastellar.cat. A més, les famílies nombroses o monoparentals que presentin carnet acreditatiu podran obtenir cadascuna de les entrades a un preu de 4 euros si en fan la compra a taquilla o de manera anticipada al Servei d’Atenció Ciutadana.

La temporada d’espectacles familiars es completarà amb el concert Ballant damunt la lluna, que oferiran The Penguins / Reggae per Xics el dissabte 9 de novembre (18 h), i amb la proposta El monstre de colors, que tindrà lloc el diumenge 1 de desembre (12 h). Per a més informació sobre cadascun dels espectacles i sobre la venda d’entrades podeu consultar els webs www.auditoricastellar.cat i www.castellarvalles.cat/teatreimusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40