Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un moment de la rua de Carnaval de 2019.
Imatge d'un moment de la rua de Carnaval de 2019.

Les inscripcions a la rua de Carnaval són obertes fins a l’11 de febrer

Dimecres 29 de gener de 2020
Programes| Carnaval 2020

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha obert aquesta setmana el termini d’inscripció al concurs colles participants a la Rua de Carnaval, una competició que organitza la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura i que enguany se celebrarà el dissabte 22 de febrer.

Com cada any, hi podran participar totes les entitats, associacions i grups que ho desitgin, que hauran de formalitzar la seva sol·licitud de participació a l’activitat com a màxim el dimarts 11 de febrer, a les 14.30 h. Aquesta sol·licitud cal presentar-la al Registre General de l’Ajuntament, de forma presencial a l’edifici d’El Mirador en el seu horari d’obertura (dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 h i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 h) o bé a través d’instància electrònica. En tots dos casos s’haurà d’adjuntar el formulari específic que es pot obtenir al Servei d’Atenció Ciutadana i a la pàgina web de l’Ajuntament, www.castellarvalles.cat/carnaval.

El dia 22 de febrer, tots els inscrits s’hauran de situar, entre les 16.45 i les 17 h, al carrer de Portugal, al costat de l’Espai Tolrà, per poder iniciar conjuntament el recorregut de la rua, que sortirà des del carrer de Portugal, continuarà pel c. de Suïssa, c. de Barcelona, av. de Sant Esteve, c. de Sant Pere d’Ullastre, pg. de Tolrà, c. del General Boadella, c. Major, pl. de Cal Calissó, Passeig, c. dels Pedrissos i tornarà a l’Espai Tolrà.

Com ja va fer l’any passat, el jurat concedirà enguany un total de tres premis de 500 euros corresponents a les categories següents: millor carrossa, millor comparsa i millor disfressa. Per fer-ho, tindrà en compte criteris d’originalitat, de qualitat i d’ambientació en totes tres categories. A més, pel que fa a les carrosses i les comparses, també es valorarà la seva integració en el conjunt.

Podeu consultar més detalls sobre les bases del concurs al web municipal, www.castellarvalles.cat/carnaval.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40