Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Servei Local d'Ocupació

Orientació i assessorament

En què consisteix?

Són accions individuals amb un/a orientador/a que permet a les persones usuàries tenir un referent que l’acompanyi en el seu itinerari formatiu i/o laboral.

A qui es dirigeix? 

A la ciutadania inscrita a l’eina Xaloc que necessita orientar la seva carrera professional i/o es troba en procés de recerca de feina i/o formació.

Quin és l'objectiu?

Detectar quines són les dificultats que presenten les persones que s'adrecen al servei per accedir al món laboral i, a partir d’aquí, prendre les decisions necessàries per poder millorar el seu procés de recerca.

Què farem?  

Farem un anàlisi d’ocupabilitat, analitzant quines són les limitacions, les creences i tot allò que dificulta el procés d’inserció, per poder actuar. A partir de l’anàlisi, es proposen les actuacions necessàries i s'ofereix informació sobre el mercat laboral i els recursos formatius existents si s’escau.

També es dona suport a recursos propis existents o a d’altres recursos del territori com per exemple suport informàtic i informatiu en els tràmits dels organismes (SEPE, SOC, etc.).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40