Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Guia de votació 2019

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha impulsat aquest 2019 una nova edició del procés de pressupostos participatius.

Quines propostes es podran votar?

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, entre el 19 de novembre i el 18 de gener, i feta la revisió de les propostes presentades, hi ha 10 propostes en el procés, que es poden votar.

Trobareu tota la informació sobre les propostes en aquest suplement de L’Actual. També podeu consultar-les a través del web www.castellarvalles.cat/boxpopuli i a l’exposició que s’ubicarà al Mercat Municipal.

Qui podrà votar?

Les persones nascudes abans de l’1 de gener de 2009 i empadronades abans del 15 de febrer de 2019 a Castellar del Vallès.

Quan es podrà fer la votació?

Del 19 de març al 23 d’abril, ambdós inclosos.

Com funcionarà la votació?

Hi haurà dues categories: una per als projectes d’inversió localitzats al nucli urbà (categoria A, dotada amb 150.000 euros) i una altra per als projectes d’inversió localitzats a Sant Feliu del Racó i urbanitzacions (categoria B, dotada amb 50.000 euros). Cada proposta té un pressupost màxim de 50.000 euros.

Cada persona podrà escollir fins a 3 propostes de la categoria A i fins a dues propostes de la categoria B per ordre de preferència.

A les propostes escollides es podran assignar 3 punts, 2 punts o 1 punt, respectivament.

Com es podrà votar?

Presencialment: Presentant document identificatiu amb foto (DNI, NIE, passaport o carnet de conduir) i dipositant la butlleta de votació:

  1. A l’estand de la Fira de Sant de Josep a la pl. d’El Mirador (dimarts 19 de març,  de 10 a 14 h i de 17 a 19 h).
  2. Al Servei d’Atenció Ciutadana d’El Mirador, del 20 de març al 23 d’abril, ambdós inclosos, excepte dissabtes, diumenges i festius (horari d’obertura: de dilluns a divendres, de 8.30 a 20.30 h).
  3. A l’estand de la Fira de Sant Jordi a la pl. d’El Mirador (dimarts 23 d’abril, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h).

Per Internet: A través del web www.castellarvalles.cat/boxpopulivotacions

Per poder votar per Internet caldrà facilitar els darrers 5 números del DNI/NIE/passaport, la data de naixement i el codi d’identificació que s’enviarà per carta a tots els domicilis.

Quan es donaran a conèixer els resultats?

El 25 d’abril es publicaran els resultats a www.castellarvalles.cat/boxpopuli, ordenats de major a menor votació. Les propostes que es duran a terme seran aquelles que hagin obtingut més punts de cada categoria, fins a esgotar el límit pressupostari, que és de 200.000 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40