Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Dissabte 8 d'octubre de 2022

Teatre

Teatre: "Cartes de les heroïnes", amb Susagna Navó i Carles Alcoy

Cartes de les heroïnes és un espectacle a càrrec de Susagna Navó i Carles Alcoy i està basat en les Heroides d'Ovidi i ofereix la mirada femenina dels grans herois mitològics. Se sap molt poc de les dones que els acompanyen, que els esperen, que els desitgen, que els enyoren... i que els pateixen. Ovidi les acosta regalant les seves cartes per fer més propera una nova mitologia necessària on elles fan alguna cosa més que esperar, teixir o plorar.

Cartes escrites des del més profund dolor. Protagonistes llegendàries, reines i nimfes del món mitològic ens fan arribar, en forma de carta, el dolor provocat per la traïció, l'abandonament i la rancúnia. En una mostra més de l'exaltació de la feminitat en el món clàssic, aquestes heroïnes intenten amagar l'autèntic desconsol que senten per haver estat abandonades pels amants i marits que els van jurar amor etern. Però ho fan a través de la ràbia i la fúria de les seves paraules. Són protagonistes que es converteixen en escriptores. És el dolor qui parla amb un discurs tràgic ple de passió.

Les protagonistes dels mites grecs assoleixen llur màxim esplendor: Penèlope, Deianira, Medea, entre altres, expressen les exigències als seus marits i es burlen amb ràbia de les seves nímies gestes.

Reserva d'entrades al correu electrònic de L'Alcavot: lalcavot.eatre@gmail.com

O bé mitjançant un missatge de whatsapp al telèfon següent: 616439985

Horari | 20:30

Preu | General, 10 €; majors 65 i menors 25, 8 €; socis de L'Alcavot, 6 € (1 consumició inclòsa)

Destinataris | Públic general

Organitza | L’Alcavot Espai Cultural

Lloc | L’Alcavot Espai Cultural

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40