Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

Pla d'Acció Municipal 2019-2023

El Pla d'Actuació de Mandat 2019-2023 (PAM) constitueix el "full de ruta de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Castellar pels anys 2019 al 2023.

És el compromís explícit amb la ciutadania que marca les prioritats d'actuació i que es té present a l'hora d'elaborar els pressupostos anual i els plans i programes d'acció concrets que se'n deriven.

Amb aquest full de ruta es vol fomentar una manera de fer basada en la transversalitat com a resposta organitzativa per abordar els importants reptes socials, econòmics i territorirals que tenim plantejats.

Al seu torn, el Pla d'Actuació Municipal conté projectes clau de municipi, que son aquelles actuacions que per a l'Equip de Govern esdevenen prioritaris en aquest mandat.

No ens hem d'oblidar de l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides que té per objectius eradicar la pobres, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, posar fre al canvi climàtic i el disseny dels nostres municipis, entre d'altres. Aquesta agenda marcarà l'acció global pel desenvolupament fins a l'any 2030 i, conjuntament amb la resta d'agendes globals, configura un full de ruta d'actuació connectat entre si per a assolitr un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

El pla és un document viu i dinàmic, atent als canvis social i de l'entorn, a les relacions i aliances amb altres administracions i a les aportacions i propostes dels ciutadans i ciutadanes de Castellar del Vallès.

 

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40