Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Espai web de l'alcalde

La pàgina s'ha generat el 19/03/2024 05:02:36
Ignasi Giménez
Ignasi Giménez

Presentació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,

Les persones són l’ànima i el motor dels municipis i, per tant, des de l’Ajuntament ens hem proposat estar tan a prop com sigui possible dels problemes quotidians de tots els castellarencs i castellarenques.

Les tecnologies de la informació i la comunicació ens ofereixen una oportunitat que no podem deixar escapar per disposar d’un canal de comunicació directe i immediat amb la ciutadania. La pàgina web en la qual heu entrat és una aposta per les noves tecnologies al servei de les persones.

Aquesta és una nova porta d’entrada a l’Ajuntament oberta a tothom, un nou espai de participació i de servei als ciutadans. Per totes aquestes raons, hem apostat per una web pràctica i atractiva, que garanteixi accedir d’una forma fàcil i intuïtiva a tota la informació de què disposem del nostre municipi, però que també permeti fer tot un seguit de tràmits que fins ara exigien desplaçar-se fins a les dependències municipals. A més, hem volgut fer una web viva i dinàmica, amb una gran capacitat d’atendre les exigències futures.

Castellar del Vallès és una vila amb un emplaçament envejable i amb unes persones que han sabut donar-li cohesió. Però també és una vila en transformació, que necessita donar resposta a noves inquietuds i adaptar-se a la lògica evolució de la societat moderna. M’agradaria que aquesta web fos una gran àgora virtual de Castellar, un punt de trobada de tots els castellarencs i castellarenques amb el seu ajuntament i un instrument capaç de fer la vida més fàcil als ciutadans.

Ignasi Giménez Renom,

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40