Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament oferirà dimecres una sessió informativa sobre nous cursos gratuïts de formació ocupacional

Dilluns 17 de gener de 2022

L’Ajuntament de Castellar del Vallès oferirà el proper dimecres, 19 de gener, una sessió informativa sobre tres nous cursos de formació ocupacional que es duran a terme a la vila de forma gratuïta durant els propers mesos.

La primera formació que començarà, entre els mesos de febrer i març, tractarà sobre la confecció i publicació de pàgines web, i té entre els seus objectius que les persones que hi participin aprenguin a crear i publicar pàgines web que integrin textos, i metges i altres elements. Aquest curs tindrà una durada de 600 hores.

D’altra banda, el segon curs que engegarà és sobre operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. La proposta tindrà una durada de 480 hores a partir dels mesos de febrer/març, i se centra en la distribució, reproducció i transmissió de la informació i documentació en tasques administratives i de gestió, entre d’altres aspectes.

Finalment, s’ha previst una formació de 25 hores sobre alfabetització informàtica (informàtica i Internet), en què s’aprofundirà sobre com obtenir i processar informació en un ordinador, utilitzant les funcions bàsiques de les aplicacions informàtiques d’oficina i dels serveis i protocols propis d’una xarxa Intranet/Internet. En aquest cas, el curs començarà entre abril i maig.

El Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu són les organitzacions que subvencionen aquestes formacions, que s’adrecen específicament a persones en situació d’atur. En aquest sentit, cal tenir en compte que, per accedir-hi, és requisit indispensable estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (c. de la República, 45-47 de Sabadell) abans de l’inici del curs.

Sessió informativa dimecres 19 de gener

Les persones que compleixin aquests requisits i que tinguin interès en inscriure’s als cursos podran conèixer tots els detalls sobre aquestes tres formacions a la sessió informativa que s’ha programat el 19 de gener a les 11.30 hores a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi, només caldrà entrar a l’enllaç: https://us02web.zoom.us/j/97909481937?pwd=YWV0QjdONkJyL2RBTzdxckVmM21hUT09, posant l’ID de reunió 960 9447 6879 i el codi d’accés: 636174.

Per a més informació sobre els cursos, podeu consultar el web municipal: www.castellarvalles.cat/cursosformacioocupacional.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40