Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament tornarà a impulsar la campanya de vals de descompte als comerços a partir del 17 d’octubre

Divendres 30 de setembre de 2022

Amb la col·laboració de Comerç Castellar, “Més comerç que mai” permetrà injectar 280.000 euros al comerç urbà

Els vals es podran comprar a partir d’aquesta data a través del portal web de la campanya www.castellarvalles.cat/valsdescompte

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i Comerç Castellar tornaran a impulsar per segon any consecutiu la campanya “Més comerç que mai”, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La iniciativa té per objectiu afavorir el consum local amb la posada en circulació de vals de descompte per a la ciutadania que es podran fer servir a partir del 17 d’octubre i fins al 17 de desembre. D’aquesta manera, es preveu injectar fins a un total de 280.000 euros al comerç urbà de la vila, dels quals 140.000 euros seran aportats per l’Ajuntament mentre que els altres 140.000 seran aportats per la mateixa ciutadania.

En aquesta edició, cada ciutadà/na podrà comprar a partir del mateix 17 d’octubre fins a un import màxim de 25 euros en vals, aconseguint d’aquesta manera un total de 50 euros. Els vals podran ser per valor de 5 i 10 euros i aquest any, com a novetat, també n’hi haurà de 20 euros. Es podran utilitzar com a forma de pagament en els establiments adherits, els quals se senyalitzaran degudament amb un distintiu que acreditarà la participació a la campanya.

Crida als establiments que s’hi vulguin adherir

Aquest mes de setembre la Regidoria d’Activitat Econòmica ha difós precisament la iniciativa entre els establiments comercials, de restauració i de serveis per tal de promoure que s’adhereixin a la campanya, que és totalment gratuïta per a ells. Per poder participar-hi només cal tenir una llicència d’activitat vigent a Castellar del Vallès i una superfície de venda inferior als 500 metres quadrats. Els comerços interessats s’han de registrar a la pàgina web https://castellar.bonoconsumo.es/ca. De manera prèvia a la posada en marxa, se’ls informarà del detall del funcionament de la campanya, rebran una formació per conèixer l’operativa del bescanvi de vals i comptaran a més amb un servei d’atenció per a la resolució de dubtes o aclariments.

Segons explica la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Marmol, la campanya “Més Castellar que mai" “es repeteix després de la gran acollida que va tenir l’any passat”. I afegeix: “és un estímul tant per al comerç urbà, que no haurà de pagar res per participar-hi, com per als consumidors, que podran fer compres a meitat de preu”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40