Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

5. Reforma tècnica de la Sala de Petit Format, Ateneu

05. Reforma tècnica de la Sala de Petit Format, Ateneu

Títol de la proposta:

Reforma tècnica de la Sala de Petit Format, Ateneu

Proposant:

Esbart Teatral de Castellar del Vallès

Descripció de la proposta:

Es proposa la reforma tècnica de la Sala de Petit Format de l’Ateneu, que permeti millorar-ne la seguretat. La proposta consisteix en la substitució dels motors que subjecten l’estructura de la graella per motors de frenada, així com el reemplaçament del sistema de cordes que l’assegura actualment. També es plantegen millores en les instal·lacions elèctriques, i la compra i col·locació de cortines ignífugues, a més del condicionament de l’espai sota teulada on se subjecta l’estrucutura de la graella per fer-lo accesible i segur.

Justificació:

La Sala de Petit Format de l’Ateneu és una sala municipal utilitzada per les entitats, en especial per l’Esbart Teatral, i per les escoles, llars d’infants i escoles de música i art del municipi. També s’hi celebren actes organitzats per altres entitats, institucions o organismes. Es tracta d’un edifici antic amb certes mancances que demana una forta inversió per poder desenvolupar en òptimes condicions tècniques i de seguretat les activitats que s’hi fan.

Destinataris:

Aquesta proposta té com a destinataris tota la població que utilitza la Sala de Petit Format, tant aquelles entitats que hi fan activitats com aquelles persones que hi assisteixen com a públic.

Pressupost:

50.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40