Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

"Contes del mar", amb Clara Simó, dissabte a l’Hora del Conte Infantil

Dijous 26 de març de 2009

A continuació de la sessió, els nens i nenes podran participar a la Ludoteca de l’activitat Juguem amb els contes

Clara Simó serà l’encarregada d’explicar el proper dissabte, 28 de març, diferents Contes del Mar a la Secció Infantil de la Biblioteca Antoni Tort, en una nova sessió de l’Hora del Conte Infantil.

Així, sirenes, peixos, estrelles de mar i moltes altres espècies que viuen al fons marí seran els protagonistes de l’Hora del Conte, que començarà, com és habitual, a les 11 del matí. En concret, els nens i nenes que assisteixin a la sessió podran escoltar rondalles com La perla de la lluna, La princesa del mar i El peix irisat. Per assistir a la sessió, els infants hauran d'arribar puntualment a l'acte, i hauran d'anar acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Un cop finalitzi l’Hora del Conte Infantil, la Ludoteca torna a preparar activitats relacionades amb els contes que s’hauran escoltat a la Biblioteca. Serà a partir de les 12 del matí quan, dins l’Espai Familiar, es podrà participar a Juguem amb els contes i gaudir de les manualitats programades.

La crida als petits escriptors continua oberta fins demà, 27 de març

D’altra banda, la Biblioteca manté fins demà divendres, 27 de març, la crida als petits escriptors i escriptores que vulguin llegir en veu alta els seus escrits, narracions o poemes. Els joves autors interessats a fer-ho, poden portar els seus escrits a la Biblioteca, deixant-hi constància del nom complet i un telèfon de contacte.

El dia 2 d’abril, dijous vinent, en el marc del Dia Internacional del Llibre Infantil, tots aquells infants que hagin presentat els seus escrits a la Biblioteca podran llegir-los a partir de les 18 hores, després que Eddie Castillo llegeixi el manifest d’enguany del Dia Internacional del Llibre Infantil, escrit per Hani D. El-Masri, un escriptor egipci que va abandonar el seu país per anar-se’n als Estats Units. Allà es va unir a Walt disney Imagineering el 1990, on va treballar com a dissenyador conceptual durant cinc anys. Retornat a Egipte des del 2005, Hani es va dedicar a fer la seva pròpia versió per a infants de Les mil i una nits, i va ser premiat com a millor il·lustrador per la saga Xarazad.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40