Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les inscripcions es poden formalitzar a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a l'edifici de Cal Botafoc (c. Sant Llorenç, 7)
Les inscripcions es poden formalitzar a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a l'edifici de Cal Botafoc (c. Sant Llorenç, 7)

Dilluns s’obren les inscripcions a 14 Plans d’Ocupació Local convocats per la Generalitat que començaran al juliol

Divendres 6 de maig de 2011

Les tasques que es desenvoluparan tindran a veure amb l’impuls de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació obrirà dilluns, 9 de maig, les inscripcions als Plans d’Ocupació Locals aprovats per la Generalitat de Catalunya que permetran que 14 persones en situació d’atur treballin a l’Ajuntament entre els mesos de juliol i desembre.

Les persones escollides realitzaran tasques relacionades amb el projecte Continuem impulsant les TIC, donant continuïtat a les feines que unes altres 14 persones estan portant a terme aquest primer semestre de l’any. Els contractes que s’ofereixen els haurà d’ocupar personal administratiu que ha d’estar en situació d’atur i inscrit en la Servei d’ocupació de Catalunya. Com a requisits indispensables per optar a aquests llocs de treball es demana que no s’hagi participat en projectes de plans d’ocupació anteriors en els darrers 18 mesos, que es tingui un nivell alt d’informàtica i coneixements administratius i que la formació bàsica sigui el graduat en ESO o equivalent.

Tal com ja es va fer en l’anterior procés de contractació, per accedir als llocs de treball tindran caràcter preferent els joves de fins a 30 anys, els treballadors o treballadores que hagin participat en accions formatives relacionades amb els sectors prioritzats a la convocatòria i treballadors o treballadores amb discapacitat i altres col·lectius en situació de risc d’exclusió social.

La selecció dels candidats es durà a terme a través del procediment habitual de la borsa de treball del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació (DPEiO), situat a l’edifici de Cal Botafoc (c. de Sant Llorenç, 7). Les inscripcions es poden formalitzar en aquest mateix edifici fins al dia 20 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores. Es pot sol·licitar més informació adreçant un correu electrònic a l’adreça dpeio@castellarvalles.cat o al telèfon 93 714 42 06.

El projecte Continuem impulsant les TIC es divideix en dos vessants: d’una banda, l’inventari i descripció de tràmits, mecanització de dades i digitalizació de documents per a diferents àrees municipals. El segon vessant del projecte consisteix a difondre les tecnologies de la informació i la comunicació a la ciutadania a través del Centre de Coneixement El Mirador.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de la vila una subvenció total de 192.526,49 euros per a la contractació d’aquestes 28 persones. A més, el Consorci per l’Ocupació del Vallès Occidental assumeix en aquesta edició la formació específica que reben els beneficiaris dels plans d’ocupació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40