Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Els establiments que vulguin participar a la campanya es poden inscriure en un formulari que trobaran a www.castellarvalles.cat/activitatsempresa.
Els establiments que vulguin participar a la campanya es poden inscriure en un formulari que trobaran a www.castellarvalles.cat/activitatsempresa.

La campanya “Més comerç que mai” afavorirà el consum local mitjançant la posada en circulació de vals de descompte

Dijous 1 de juliol de 2021

L’Ajuntament i Comerç Castellar impulsaran entre l’1 de setembre i el 14 d’octubre la iniciativa, que és totalment gratuïta per als establiments i que permetrà la ciutadania comprar vals de 5 o 10 euros a meitat de preu

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i Comerç Castellar impulsaran el proper mes de setembre una campanya per afavorir el consum local amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania. Sota el títol “Més comerç que mai”, la iniciativa permetrà injectar al comerç i la restauració locals fins a un total de 350.000 euros i es traduirà en la posada en marxa de dos tipus de bons: un adreçat als establiments comercials i un altre per al sector de la restauració.

La ciutadania podrà adquirir vals de 5 i 10 euros de valor amb un 50% de descompte. Així, per exemple, es podrà comprar un val de 10 euros i només pagar-ne cinc, o un val de 5 euros a un preu de 2,5 euros. El límit màxim de compra serà per un valor total de 30 euros per persona. Un cop adquirits, aquests vals es podran bescanviar, entre els dies 1 de setembre i 14 d’octubre (o fins que s’exhaureixin els vals), a qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Aquest mes de juny la Regidoria d’Activitat Econòmica ha difós precisament la iniciativa entre els establiments comercials i de restauració per tal de promoure que s’adhereixin a la campanya, que és totalment gratuïta per a ells. Per poder participar-hi només caldrà tenir una llicència d’activitat vigent a Castellar del Vallès i una superfície de venda inferior als 500 metres quadrats. Els establiments disposaran d’un distintiu en el seu local que acreditarà que participen a la campanya. Per adherir-s’hi, els comerços i restaurants han d’omplir un formulari disponible a www.castellarvalles.cat/activitatsempresa.

Segons explica la regidora d’Activitat Econòmica, Anna Marmol, la campanya “Més Castellar que mai" serà ”un estímul tant per al comerç urbà, que no haurà de pagar res per participar-hi, com per als consumidors, que podran fer compres a meitat de preu”. “Amb l’aportació que l’Ajuntament farà del 50% del valor dels vals volem ajudar a estimular el consum als comerços i restaurants de la vila després d’una època de crisi causada per la pandèmia”, afegeix Marmol.

La ciutadania podrà comprar els vals a partir de l’1 de setembre a través d’un portal creat expressament per a la campanya. A través d’aquesta mateixa web, que disposarà d’una eina de gestió interna, l’establiment podrà validar mitjançant un codi QR els vals que es vagin utilitzant i setmanalment rebran una transferència pel seu valor.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40