Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Cultura i lleure

Campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

El Servei Local de Català, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Castellar del Vallès organitzen aquesta campanya lingüística i comercial amb l’objectiu de dinamitzar els establiments de proximitat de Castellar del Vallès a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica.

BASES

1. Participants: Hi podran participar tots els clients majors d'edat dels establiments del Castellar inscrits a la campanya.

2. Durada: de l'1 al 30 d'abril de 2024.

3. Participacions: Seran gratuïtes i hauran de formalitzar-se mitjançant l’entrega de la butlleta degudament complimentada (nom, cognom, telèfon de contacte, resposta del joc lingüístic en català i completa, nom de l’establiment on l’has vist i la data de participació) en un dels establiments identificat com a participant a la campanya o a l'urna que s'ubicarà a El Mirador. La llista d'establiments es farà pública a partir del 20 de març.

4. Premis: A través un sorteig, s'atorgaran tres premis consistents en un val per valor de 50 € cadascun. Els vals s'hauran de bescanviar en un dels establiments participants a la campanya en el decurs dels tres mesos següents a la data del sorteig. Si la compra és inferior a l'import del val no hi haurà retorn econòmic.

5. Sorteig: S'efectuarà en un acte públic que tindrà lloc a dependències municipals el primer dimarts no festiu del mes de maig. L'acte consistirà en l'extracció de tres butlletes a l'atzar. Seguidament, l'organització telefonarà a les tres persones guanyadores. Si alguna d'aquestes persones no respon a la primera trucada es faran dos nous intents de trucades consecutius. Si no es respon a cap dels tres intents, la butlleta se substituirà per una de nova, que també s'extraurà a l'atzar. No es deixarà missatge al contestador automàtic. Cal tenir en compte que una mateixa persona no podrà ser guanyadora de més d'un premi.

El lliurament dels vals serà concretat amb els guanyadors com a màxim en els 15 dies posteriors a la comunicació del premi.

Les bases es poden consultar a la pàgina web www.castellarvalles.cat, www.comercastellar.cat i www.cpnl.cat/sabadell i a les xarxes socials dels ens organitzadors. L'organització resoldrà qualsevol dubte o imprevist de les bases i el funcionament de la promoció. La participació a la campanya comporta l'acceptació plena d'aquestes bases.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40