Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Orientació a famílies

Imatge promocional del cicle Eduquem en família.
Imatge promocional del cicle Eduquem en família.

Eduquem en família

Del 5 d'octubre de 2022 al 25 de maig de 2023

"Eduquem en família” és un projecte organitzat per la Regidoria d’Educació i la Regidoria d'Atenció Social i Salut Pública, amb la col·laboració de les AFAS  dels centres escolars.

L'objectiu general és facilitar informació i suport psicosocial i pedagògic que doti d'eines educatives útils a la família com a nucli encarregat de garantir el benestar dels infants i adolescents.

El programa proposa diferents  tipus d’activitats (xerrades-col·loqui, seminaris, cicles de conferències i tallers pràctics) que tracten temes relacionats amb educació sexual, alimentació, relació pares-fills, problemes de conducta-adaptació (agressivitat, gelosia, hiperactivitat), evolució i creixement, adolescència, drogodependències, relacions socials, dificultats d’aprenentatge, salut emocional, coeducació, etc.

Les activitats es programen tenint en compte la demanda d’informació i la proposta de temes a treballar per part dels pares i mares. Amb els anys, la programació s’ha anat adaptant a les propostes de les famílies participants de cada centre, amb la qual cosa s’ha diversificat el ventall de temes tractats.

Es programa una activitat al mes i són gratuïtes. Es fan amb inscripció prèvia.

Actes celebrats

Del 25 d'abril al 2 de maig de 2023Dijous 16 de març de 2023Dijous 16 de febrer de 2023
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40