Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell promocional de la Fira de Nadal.
Fragment del cartell promocional de la Fira de Nadal.

Diumenge 16 de desembre de 2018

Fira

Fira de Nadal

Comerç Castellar organitza un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, la Fira de Nadal de Castellar del Vallès, una proposta nadalenca que comptarà amb la participació d’establiments del petit i mitjà comerç tant del municipi com de fora, a més d’autònoms, artesans, entitats i associacions.

Tots ells hi posaran una paradeta, amb la intenció d’omplir la vila d’ambient nadalenc i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.

Enguany, tant les parades com les activitats paral·leles es distribuiran entre els carrers de Sala Boadella, de l’Hospital i Major. Així, al carrer Major s’han programat actuacions musicals d’Aires Rocieros Castellarencs (10.30 h) i d’Artcàdia (11.30 h), a més de diversos tallers que començaran a les 11 h (de pintura, de dibuix de Nadal, de pa, etc.), l’actuació de la contacontes Anna Fité (en horari encara per determinar) i un sorteig (18 h).

D’altra banda, els carrers de l’Hospital i de Sala Boadella comptaran amb la presència, per tercer any, d’un tió gegant que cagarà regals als infants, i també s’hi han previst actuacions musicals: de l’Escola de Música a les 13 h, i una batukada a les 17.30 h. A més, a les 17 h s’oferirà xocolata amb melindros i, a les 18.30 h, se sortejaran tres patinets elèctrics, obsequi de l’Associació de Comerciants de Castellar, i entrades per a l’obra de teatre Les noies de Mossbank Road, que es representarà el 21 de desembre a l’Auditori.

També cal destacar que, durant tot el dia, els visitants a la fira que comprin a les parades rebran una butlleta que hauran de dipositar a la parada de Comerç Castellar. D’entre totes les butlletes dipositades, a les 18.30 hores es farà un sorteig, que requereix que els premiats siguin presents a la fira a l’hora de la rifa.

A més, entre les 17 i les 18.30 h, es podrà gaudir de l’espectacle itinerant de màgia teatralitzada Andrew i el Bagul Màgic, amb Toni Cors.

Horari | De 10 a 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | C. Montcada, c. Sala Boadella i c. Hospital

Programa | Cicle Nadalenc 2018

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40