Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 17 de febrer de 2019

Cinema

"Petra"

Drama

Versió original (castellà)

Any: 2018

Durada: 107 min

País: Espanya

Direcció: Jaime Rosales

Repartiment: Bárbara Lennie, Àlex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes, Petra Martínez, Oriol Pla, Carme Pla, Chema del Barco, Natalie Madueño

Sinopsi: Petra no sap qui és el seu pare. Després de la mort de la seva mare comença una recerca que la condueix a Jaume, un cèlebre artista plàstic poderós i despietat. En el seu camí per conèixer la veritat, Petra també entra en contacte amb Lucas, fill de Jaume, i Marisa, esposa de Jaume i mare de Lucas. A partir d’aquest moment, la història d’aquests personatges es ve entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars i violència que porta tothom al límit. El destí donarà un gir a la seva lògica cruel obrint un camí per a l’esperança i la rendició.

CRÍTIQUES

“Rosales troba la manera que la seva tragèdia colpegi, emocioni i vibri a l’espectador (...) càsting excepcional, que lidera Bárbara Lennie (...) Tot i això, el gran descobriment és Joan Botey (...)”.

Sergi Sánchez: Fotogramas

“Pel·lícula inquietant (...) No pretén en cap moment manipular l’espectador, deixa molt espai a la seva imaginació (...) Joan Botey interpreta un dels malvats més gèlids, salvatges, verinosos, cínics i despietats que he vist en una pantalla”.

Carlos Boyero: Diario El País

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40