Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la sèrie.
Fotograma de la sèrie.

Dissabte 9 de març de 2019

Cinema

"Arde Madrid"

Amb l’assistència de la creadora i guionista, Anna R. Costa.

Any: 2018

Durada: episodis de 30 min

País: Espanya

Gènere: Comèdia dramàtica

Direcció: Paco León i Anna R. Costa

Repartiment: Inma Cuesta, Paco León, Debi Mazar, Anna Castillo, Julián Villagrán, Ken Appledorn, Carmen Machi, Osmar Nuñez, Fabiana García Lago, Silvia Tortosa, Miren Ibarguren, Mariola Fuentes, Manolo Solo, Manuel Manquiña, Elena Furiase, Eugenia Martínez de Irujo, Carmina Barrios, Julieta Serrano, Craig Stevenson, Daniel Ibañez, Julián Valcárcel, Miranda Makaroff, Eduardo Casanova, Moreno Borja, Chiqui Maya, María Hervás, Jorge Usón, Amara Carmona, Fanny Gautier, Secun De La Rosa, Tomasito

Premis: Millor sèrie comèdia, millor actriu i millor actriu de repartiment als Premis Feroz 2018

VO (castellà)

Sinopsi: Sèrie de 8 episodis. Madrid 1961. Ana Mari és solterona, coixa, franquista i instructora de la Secció Femenina. Per ordre de Franco, rep l’encàrrec d’anar a treballar com a criada a casa d’Ava Gardner per espiar-la. Per fer-ho, ha de fingir que està casada amb Manolo, un vividor que es convertirà en el xofer de l’actriu i que intentarà aprofitar la seva posició per als seus tripijocs amb clans gitanos implicant Ana Mari i el seu germà esquizofrènic. Fins al punt que entre ells sorgirà una relació més que íntima. Juntament amb la jove donzella Pilar, assistiran a les contínues festes que Ava i el seu cercle gaudien a la Dolce Vita madrilenya reservada a l’elit. Festes que acabaran amb els nervis dels veïns, el General Perón i la seva esposa Isabelita, recentment exiliats d’Argentina.

Els directors: Anna R. Costa i Paco León

Anna R. Costa és guionista, dramaturga i directora. Coguionista dels llargmetratges Embarazados i Bajo el mismo techo, dirigits per Juana Macías. Guionista dels curtmetratges Vaca Paloma i La vuelta a la tortilla, dirigits per Paco León. Guionista a les sèries Leonart de TVE, Ácaros per a Cuatro i Ventdelplà per a TV3. Autora i directora del curtmetratge Con lengua, guardonat amb 13 premis. Autora del guió A Glòries, premi Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Dramaturga d’Hablar por Hablar. Dramaturga i directora d’Emilia, Adiós presidente, adiós. Coautora de diversos textos teatrals com Tamaño familiar, El Manual de la buena esposa, El Banquete: una borratxera filosòfica. Autora de les obres Sandra Miller, Las leyes de zuub, Dios hace ropa, La alternativa o Padre y hermana... Directora d’Un momento argentino, de R. Spregelburg.

Paco León és actor i director. Protagonista de La tribu, com a actor ha participat en nombroses sèries i pel·lícules del panorama espanyol: des de La Peste, una de les sèries nacionals amb més repercussió els últims anys, fins a pel·lícules com Toc Toc, 7 años, Kiki, el amor se hace, Embarazados, Tres bodas de más o Aída en el paper de Luisma, pel qual va rebre, com a millor actor de televisió, un TP de Oro, un premi Ondas, un Fotograma de Plata, un premi de l’Acadèmia de Televisió i un premi de la Unión de Actores. La seva trajectòria darrere la càmera compta amb diversos títols. Abans d’embarcar-se a Arde Madrid ha dirigit Kiki, el amor se hace, nominada a 4 premis Goya, Carmina y amén, nominada a un premio Goya, i Carmina o revienta, nominada a 3 premis Goya. També ha dirigit diversos curtmetratges com Vaca Paloma o La vuelta a la tortilla.

Horari | 18.30 h, capítols 1 a 4; 22 h, capítols 5 a 8

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2019 i cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40