Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma del documental.
Fotograma del documental.

Dimecres 13 de març de 2019

Cinema

"EnFemme"

Amb l’assistència de la directora, Alba Barbé i Serra, i diversos testimonis de la pel·lícula

Any: 2018

Durada: 103 min

País: Espanya

Gènere: Documental

Direcció: Alba Barbé i Serra

Protagonistes: Sofia Bengoetxea, Júlia Justinne, Judit Roura Gibert, Sandra Fernández, Mar C. Llop, Carol Barangé, Mònica Duran, Francesc Ferrer, Carme Parera, Alba Ferrer, Berta Ferrer, Dafnis Cocomas, Patricia Sánchez, Bárbara Ann, Lili Martin,...

VO (castellà i català)

Sinopsi: EnFemme, un petit refugi per a l’anonimat a la metròpoli de Barcelona, obre la porta al Secret: “m’agrada vestir de dona”. A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos. Amb el boom d’Internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a “cross-dressers”. EnFemme revela el silenci d’una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l’hora de construir la identitat. Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d’una comunitat.

La directora: Alba Barbé i Serra

Alba Barbé i Serra és Doctora en Antropologia Social i Cultural. La seva tesi doctoral es titula El cross-dressing en el context català del segle XXI”, i es va realitzar a l’interior del club EnFemme i en diversos contexts europeus. Com a antropòloga i educadora social, està especialitzada en l’estudi, l’elaboració de polítiques públiques i la realització d’intervencions educatives per eradicar les violències de gènere, l’homofòbia i la transfòbia. És membre de GRECS, Grup de Recerca en Exclusió i Control Social de l’Institut Català d’Antropologia. EnFemme és el seu primer llargmetratge documental.

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2019 i cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40