Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 21 d'abril de 2019

Cinema

"Viaje al cuarto de una madre"

Any: 2018

Durada: 91 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Celia Rico

Repartiment: Lola Dueñas, Anna Castillo, Pedro Casablanc, Noemí Hopper, Marisol Membrillo, Susana Abaitua, Ana Mena, Adelfa Calvo, Silvia Casanova, Maika Barroso

Premis (2018): Premi de la joventut al Festival de San Sebastián, millor actriu de repartiment als Premis Feroz i millor guió, actriu i actriu secundària als Premis Gaudí

Versió original (castellà)

Sinopsi: Leonor vol marxar de casa, però no s'atreveix a dir-ho a la seva mare. Estrella no vol que se'n vagi, però tampoc és capaç de retenir-la al seu costat. Mare i filla hauran d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en la qual el seu món en comú trontolla.

CRÍTIQUES

“Szumowska continua depurant la seva mirada incisiva amb solucions d’estil eficaces: (...) la manera com contraplans postergats atorguen nous i sorprenents sentits als plans que els precedeixen electritza periòdicament la pantalla”.

Jordi Costa: Diario El País

“Celia Rico ens ensenya el que és el cine sense necessitat de grans decorats (...) Lola Dueñas i Anna Castillo fan seu aquest emocionant i delicat retrat de l’amor maternofilial (...)”.

Andrea G. Bermejo: Cinemanía

“Una oda a la transcendència de la senzillesa, a la complexitat de les relacions familiars, exposada a través d’un estil amb la paradoxa com a marca d’identitat (...) rotundes interpretacions de dues actrius meravelloses”.

Javier Ocaña: Diario El País

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40