Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

L'actriu Penélope Cruz, en un fotograma de la pel·lícula.
L'actriu Penélope Cruz, en un fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 5 de maig de 2019

Cinema

"Dolor y gloria"

Any: 2019

Durada: 108 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Pedro Almodóvar

Repartiment: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Penélope Cruz, Leonardo Sbaraglia, Julieta Serrano, Nora Navas, Asier Flores, César Vicente, Raúl Arévalo, Neus Alborch, Cecilia Roth, Pedro Casablanc, Susi Sánchez, Eva Martín, Julián López, Rosalía, Francisca Horcajo

Versió original (castellà)

Sinopsi: Dolor i gloria narra una sèrie de retrobaments, alguns físics i d’altres de recordats després de dècades, de Salvador Mallo, un director de cinema en decadència. Primers amors, segons amors, la mare, la mortalitat, algun actor amb el qual va treballar, els seixanta, els vuitanta i l’actualitat. I el buit, el buit incommensurable davant la impossibilitat de continuar rodant. També parla del teatre com a element que dinamita/dinamitzael passat i l’arrossega fins al present. Parla de la creació, cinematogràfica i teatral, i de la impossibilitat de separar la creació de la pròpia vida. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de tornar a escriure.

CRÍTIQUES

“Hi ha moments d’una emoció controlada, però no per això menys intensa (...) un mecanisme narratiu perfecte (...) Almodóvar fixa amb enorme delicadesa tot allò que afecta la infantesa de Salvador i la relació amb la seva mare. (...)”.

Quim Casas: Diario El Periódico

“El millor que ha fet Almodóvar els últims any. (...) Pot ser que Dolor y gloria passi també a la història per ser la pel•lícula de Pedro Almodóvar que agrada a aquells a qui no agrada el cinema de Pedro Almodóvar. (...)”.

Andrea G. Bermejo: Cinemanía

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40