Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La proposta l'interpreten la Cobla Ciutat de Girona, amb percussió i teclats de Joan Torras i amb l’actriu Susana del Saz.
La proposta l'interpreten la Cobla Ciutat de Girona, amb percussió i teclats de Joan Torras i amb l’actriu Susana del Saz.

Divendres 26 de juliol de 2019

Música

"Viladesau. De músic a mite", amb la Cobla Ciutat de Girona

Ricard Viladesau i Caner (Calonge, 18 de gener de 1918 – Barcelona, 26 de gener de 2005), és un músic i compositor, especialment de sardanes i havaneres, i un dels millors instrumentistes de tenora.

Aquest concert fa un recorregut per la vida i l’obra de Viladesau a través de la música, amb temes del mateix compositor i d’altres compositors relacionats amb ell, acompanyat d’imatges il·lustratives de cada moment. Des dels seus inicis a Calonge, el pas per les diverses cobles-orquestres de què va formar part, la docència, la composició de sardanes (especialment les obligades), ballables, cançons i havaneres, com a instrumentalista de tenora, i la relació familiar, entre d’altres temes.

La proposta està interpretada per la Cobla Ciutat de Girona, amb percussió i teclats de Joan Torras, amb l’actriu Susana del Saz, i sota la coordinació general de Francesc Sánchez Carcasses i la direcció musical de Jesús Ventura. El guió és de Mercè Planas, Francesc Sánchez i Jesús Ventura.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Espectacles i nits d'Estiu 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40