Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 13 d'octubre de 2019

Cinema

"Padre no hay más que uno"

Comèdia

Versió original (castellà)

Any: 2019

Durada: 96 min

País: Espanya

Direcció: Santiago Segura

Repartiment: Santiago Segura, Toni Acosta, Silvia Abril, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Carlos González Morollón, Calma Segura, Sirena Segura, Martina D'Antiochia, Anabel Alonso, Pepa Charro, Wendy Ramos, Fernando Gil, Goizalde Núñez, Marta González de Vega, Carlo D'Ursi, Pilar Calvo Morillas

Sinopsi: Javier és allò que hem batejat com un "marit-cunyat". Aquell que sense ocupar-se en absolut del que suposa la cura de la casa i dels nens, sap perfectament què s'ha de fer, i que contínuament regala a la seva dona frases com "és que no t'organitzes" o "no et posis nerviosa", ja que considera que la seva dona, desbordada, s'ofega en un got d'aigua. Javier haurà d'enfrontar-se a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (d'entre 4 i 12 anys) quan la seva dona decideix anar-se'n de viatge i deixar-lo sol amb ells. La caòtica situació que es provoca a casa evolucionarà de forma progressivament còmica fins al desastre més absolut, però alhora donarà l'oportunitat a pare i fills de conèixer-se i gaudir-se per primera vegada. Una experiència que canviarà les seves vides per sempre.

CRÍTIQUES

“Una modèlica comèdia familiar que explora creativament un territori fèrtil per a l’humor físic i el diàleg corrosiu (...)”.

Pablo Vázquez: Fotogramas

“Estem davant d’un Santiago Segura que aposta per la comèdia familiar (...) i que sembla trobar-se prou a gust amb aquest nou registre (...) mentre fa l’ullet a un clàssic (...)”.

Fernando Bernal: Cinemanía

Horari | 16:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40