Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula "Expediente Warren: The Conjuring".
Fotograma de la pel·lícula "Expediente Warren: The Conjuring".

Dimecres 30 d'octubre de 2019

Cinema

Cinema de terror: saga "Expediente Warren"

Expediente Warren: The Conjuring

Any: 2013

Durada: 112 min

País: Estats Units

Gènere: Terror

Direcció: James Wan

Intèrprets: Lili Taylor, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, Ron Livingston, Mackenzie Foy, Shanley Caswell, Hayley McFarland, Sterling Jerins, Shannon Kook

Sinopsi: Basada en una història real documentada pels reputats demonòlegs Ed i Lorraine Warren. Narra les trobades sobrenaturals que va viure la família Perron a casa seva a Rhode Island a principis dels anys setanta. El matrimoni Warren, investigadors de renom en el món dels fenòmens paranormals, van acudir a la trucada d'aquesta família terroritzada per la presència a la seva granja d'un ésser maligne.

Expediente Warren: El caso Enfield

Any: 2016

Durada: 133 min

País: Estats Units

Gènere: Terror

Direcció: James Wan

Intèrprets: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O'Connor, Madison Wolfe, Lauren Esposito, Patrick McAuley, Benjamin Haigh, Maria Doyle Kennedy, Simon Delaney, Franka Potente, Simon McBurney, Javier Botet, Bonnie Aarons, Bob Adrian, Abhi Sinha, Steve Coulter, Sterling Jerins

Sinopsi: Seqüela de la pel·lícula d'èxit Expediente Warren (2013), que presenta un cas real dels renombrats demonòlegs Ed i Lorraine Warren. Per resoldre'l viatgen al nord de Londres per ajudar una mare soletera que viu amb els seus quatre fills en una casa plagada d'esperits malignes.

Nota:

Cal recollir prèviament les entrades gratuïtes a la Regidoria de Joventut (Espai Tolrà, c. Portugal, 2), de dilluns a dimecres de 16 a 20 h.

Només es repartirà una entrada per persona. Recordeu que les places són limitades!

Per assistir als actes de la Setmana del Terror Jove és imprescindible tenir un mínim de 12 anys i portar les autoritzacions firmades pel pare, mare o tutor/a legal el dia de les activitats.

Si necessites més informació, contacta amb Castellar Jove! Telèfon 93 714 40 40, a/e. castellarjove@castellarvalles.cat, facebook.com/castellarjove.

Horari | De 16 a 21 h

Destinataris | Adolescència i Joventut

Organitza | Ajuntament (Castellar Jove)

Programa | Castanyada 2019 i setmana del Terror Jove 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40