Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

El concert tindrà lloc a l'Auditori.
El concert tindrà lloc a l'Auditori.

Diumenge 27 d'octubre de 2019

Música

Concert de tardor de la JOCVA: "Passat vestit de present"

La música tradicional sovint ha estat font d'inspiració per als compositors de la música culta en diferents èpoques, usant-la amb el llenguatge emprat en el moment de les seves creacions. També hi ha hagut qui del gran coneixement sobre la tradició ha construït una tècnica sobre la qual ha fet noves composicions que en recullen l'essència. Tot això ens porta a reflexionar sobre on són les fronteres de les diferents músiques que ens envolten i que els estudiosos treballen per classificar: música culta, tradicional, folklòrica, popular...

Però ja se sap, les fronteres hi són per traspassar-les.

En aquest concert, la JOCVA ens proposa un viatge a diferents parts del món, descobrint algunes de les seves melodies tradicionals mostrant com alguns compositors les han vestit de nou i altres obres on descobrirem un pas més enllà, fruit d'una tècnica compositiva basada en la tradició.

Un concert adreçat a tots els públics.

Venda d'entrades a la seu d'Acció Musical Castellar (Artcàdia -Retir, 37-), tardes de 17 a 21 h, i a partir d'una hora abans de l'inici del concert a l'Auditori.

Reserva d’entrades a l’a/e acciomusicalcastellar@gmail.com, al tel. 93 714 27 16 o per WhatsApp al tel. 655 57 36 74 (preu: 5 €; 3 € socis d’Acció Musical Castellar).

Horari | 12:00

Preu | 5 € (socis Acció Musical Castellar, 3 €)

Destinataris | Públic general

Organitza | Acció Musical Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40