Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 10 de novembre de 2019

Cinema

"Blinded by the Light"

Comèdia dramàtica. Música
Versió doblada
Any: 2019
Durada: 118 min
País: Regne Unit
Direcció: Gurinder Chadha
Repartiment: Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams, Aaron Phagura, Meera Ganatra, Dean-Charles Chapman, Nikita Mehta

Sinopsi: A l'Anglaterra de 1987, durant els anys en què Margaret Thatcher va estar al poder, Javed, un adolescent britànic d'ascendència paquistanesa, escriu poesia com a mitjà per escapar de la intolerància de la seva ciutat natal, Luton, i de la inflexibilitat d'un pare tradicional. Però quan un company de classe li descobreix la música del Boss, Javed veu paral·lelismes entre la seva vida de noi de classe treballadora i les lletres potents de Bruce Springsteen. Així és com Javed descobreix una sortida catàrtica per als seus somnis reprimits i s'arma de valor per començar a expressar-se amb la seva pròpia veu.

CRÍTIQUES

“L’estratègia de Blinded by the Light és, en resum, reflexionar sobre alguns dels aspectes més importants de la vida mentre gaudim d’una plètora d’escenes agradables unides a la música commovedora d’Springsteen”.
Tim Grierson: Screendaily

“Absolutament deliciosa (...) Chadha utilitza el llenguatge del cine popular per explorar temes de pes com la raça i la identitat (...)”.
Clarisse Loughrey: The Independent

Horari | 16:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrenaReduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40